Στερεά Ελλάδα

Πειραιάς – Όσο κι αν ψάξω δεν βρίσκω άλλο λιμάνι…..

Πειραιάς , η πύλη προς τον κόσμο  Διαχρονικό σύμβολο του φευγιού και της κάθε επιστροφής μας, πολύμορφος και αντιφατικός. Ο Πειραιάς φτιάχνει τον χαρακτήρα του μέσα από τις ιστορίες του μεγάλου λιμανιού και την προσωπικότητα της κάθε γειτονιάς του. Το πέτρινο λιοντάρι κάτω από το Χατζηκυριάκειο, φρουρός της νότιας πλευράς του λιμανιού Πίσω από κάθε σπουδαία μητρόπολη κρύβεται ένα αντίστοιχα σπουδαίο …

Continue reading  

Αξιοθέατα στην Υδρα

Αξιοθέατα στην Υδρα Αξίζει κανείς να αγναντέψει το λιμάνι από το λόφο και να δει τα Αξιοθέατα στην Υδρα . Να θαυμάσει το ηλιοβασίλεμα από το Περίπτερο και από τη Σπηλιά . 

Continue reading  

Αθήνα – Πολιτισμός, Πλούτος και Ιστορία

Αθήνα – Πολιτισμός, Πλούτος και Ιστορία Από το Θησείο μέχρι την Πνύκα, τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Πλάκα με τα Αναφιώτικα και το Μοναστηράκι εκεί απλώνετε  η Αθήνα – Πολιτισμός, Πλούτος και Ιστορία

Continue reading  

Πανέμορφες Λίμνες στην Ελλάδα

Πανέμορφες Λίμνες στην Ελλάδα Πανέμορφες Λίμνες στην Ελλάδα στην  χώρα μας , που δεν υπάρχει ποιητής που να μην την έχει αναφέρει στους στοίχους του και δεν έχει υμνήσει το φυσικό κάλος της .

Continue reading  

Οι κρυμμένοι θησαυροί του Καρπενησίου

Καρπενήσι Χειμώνα – Καλοκαίρι Η πανοραμική θέα από τον Άγιο Δημήτρη Εξαιρετική θέα της περιοχής και ως το Βελούχι . Θα χαρείτε από τον καταπράσινο λόφο του Αγίου Δημητρίου με το εκκλησάκι που κτίστηκε το 1886. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Καρπενήσι.

Continue reading