Αχιλλεία – Παραδοσιακά Φυσικά Προϊόντα

Φυσικά Προϊόντα - Παραδοσιακά Προιόντα - Πήλιο

Παραδοσιακά  Προϊόντα

Στην αρχαιότητα, μερικά φυτά τα θεωρούσαν ιερά, για τις ιαματικές ιδιότητες που τους είχαν αναγνωρίσει. Κανένας δεν αναζητούσε να μάθει γιατί και πως δρούσαν, αλλά αυτό ήταν γεγονός αναμφισβήτητο και φαινόταν μαγικό. Είναι πράγματι εκπληκτικό πως ένα φύλλο, ένα λουλούδι ή μια ρίζα μπορεί να γιατρέψει, ή τουλάχιστον να ανακουφίσει από μια αρρώστια ή οργανικές διαταραχές…….

Μαρμελάδες

Στις μαρμελάδες χρησιμοποιούμε μαύρη ακατέργαστη ζάχαρη η οποία συνάδει με τη νοοτροπία της εταιρίας μας και την προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τη φυσικότητα των προϊόντων.

Εκχυλίσματα βοτάνων

σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τα βότανα είναι συλλεγμένα σε ελληνικά βουνά με την κατάλληλη προσοχή και εμπειρία. Το έλαιο που χρησιμοποιείται είναι ελαιόλαδο κάτω από 1 βαθμό (έξτρα παρθένο) ώστε η απορρόφηση από τον οργανισμό να μεγιστοποιείται.

Σαμπουάν

Σαμπουάν από βάμμα βοτάνων, αιθέρια έλαια και υγρό σαπούνι. Χρειάζεται λίγη ποσότητα για κάθε λούσιμο. Υπάρχουν βότανα για ενδυνάμωση, τριχόπτωση, πιτυρίδα, λιπαρότητα και άλλα ειδικά σαμπουάν.

Αυτοί είναι μερικοί από τους  κωδικούς που θα βρείτε μόλις μπείτε στο Website μας καθώς επίσης τον τρόπο αγοράς των προϊόντων και πως θα τα παραλάβετε . Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα μας  η σε ένα από τα καταστήματα ανα την Ελλάδα