Αγνάντιο studios

Ξενώνες Αρκαδία - Διαμονή Αρκαδία - Δωμάτια Αρκαδία - Λαγκάδια Αρκαδίας -

Αγνάντιο studios

Αγνάντιο studios :

Κυριολεκτικά φωλιασμένο σε υψόμετρο 1000 μέτρων, το Αγνάντιο studios , δικαιολογώντας απόλυτα το όνομά του, ο μικρός ξενώνας μας φιλοδοξεί να γίνει το δικό σας ορμητήριο στην εξερεύνηση της ορεινής Αρκαδίας. Ευρύχωρα studios και suites με τζάκι παρέχουν ιδιωτικότητα και αυτονομία, συνδυάζοντας αρμονικά παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονες ανέσεις.

Ο ανατολικός ξενώνας του Αγνάντιο studios ,  50τμ. μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 5 άτομα . Διαθέτει: τζάκι, αυτόνομη/ κεντρική θέρμανση (ανάλογα με το πακέτο προσφοράς), λουτρό με μπανιέρα, σεσουάρ και καλλυντικά . Κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, καθιστικό με TFT LCD TV-DVD/MP3 PLAYER.Παροχή δωρεάν internet, ιδιωτικό parking και βεράντες μεκαταπληκτική θέα στο φαράγγι Τουθόα και τον κήπο.

Ο μικρός ξενώνας του Αγνάντιο studios ,45τμ. μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 3 άτομα . Διαθέτει: τζάκι, αυτόνομη/ κεντρικη θέρμανση (ανάλογα με το πακέτο προσφοράς), λουτρό με μπανιέρα, σεσουάρ και καλλυντικά. Κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, καθιστικό με TFT LCD TV-DVD/MP3 PLAYER . Παροχή δωρεάν internet, ιδιωτικό parking και βεράντες με καταπληκτική θέα στο φαράγγι Τουθόα, το χωριό και τον κήπο.

Τα καφέ :

 Στο snack bar-cafe Άρωμα  – στον κεντρικό δρόμο των Λαγκαδίων, σερβίρεται πλούσιο πρωινό που μπορεί να περιλαμβάνει καφέ ή ρόφημα της προτίμησής σας, καψαλισμένο χειροποίητο ψωμί, βούτυρο και σπιτικές μαρμελάδες, φυσικό χυμό φρούτων, ντόπια αυγά κ μέλι, πίττες και παραδοσιακά γλυκά.

Επίσης στο lounge bar-cafe Πλάτανος  – στην κεντρική πλατεία των Λαγκαδίων, θα βρείτε επώνυμο καφέ και ενημερωμένη κάβα με άψογο service και cozy ατμόσφαιρα για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Φωτογραφίες :

Φόρμα Κράτησης :

Ενήλικες
Παιδιά