Αρχοντικό της Ζωής

Διαμονή Αρκαδία , Διαμονή Στεμνίτσα , Ξενώνες Αρκαδία

Αρχοντικό της Ζωής

Αρχοντικό της Ζωής

Λίγο πιο πάνω από την κεντρική πλατεία της γραφικής Στεμνίτσας, σε υψόμετρο 1050 μ., δίπλα στο γραφικότατο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, βρίσκεται χτισμένο εδώ και έναν αιώνα το  Αρχοντικό της Ζωής .Το 2008 το παραδοσιακό αρχοντικό ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε φιλόξενο παραδοσιακό ξενώνα με πληθωρικές ανέσεις και παροχές. Οι ιδιοκτήτες, με πολύ μεράκι και προσωπική φροντίδα δημιούργησαν ένα ζεστό καταφύγιο φιλοξενίας και χαλάρωσης. Ειναι ιδανικό για γοητευτικές αποδράσεις απο την καθημερινότητα αλλά και εξευρευνήσεις στην μαγική Αρκαδική γή και το Μαίναλο.
Το Αρχοντικό, χτισμένο από πέτρα και ξύλο, αποπνέει αέρα σπιτικής ζεστασιάς και ατμόσφαιρα γαλήνης . Αυτό συμβάλλει καθοριστικά στην απόλαυση μιας υπέροχης διαμονής που ολοκληρώνεται με την εγκάρδια φιλοξενία των ιδιοκτητών αλλά και την εξαιρετική ποιότητα όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ο παραδοσιακός ξενώνας αποτελείται από 5 μεγάλα, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, όλα διακοσμημένα με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια σε χαλαρωτικές, γήινες αποχρώσεις . Στον ισόγειο καθιστικό χώρο με το μεγάλο τζάκι και τα τραπεζάκια,   οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πλούσιο πρωινό τους . Καφεδάκι και συζητήσεις δίπλα στην φωτιά που σιγοκαίει όλες τις ώρες της ημέρας. Σε μικρή απόσταση απο τον ξενώνα, μέσα από πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια, βρίσκεται το κέντρο του οικισμού . Σε πολύ μικρή απόσταση δε βρίσκονται πολλά από τα σπάνια αξιοθέατα της περιοχής αλλά και ο φυσικός παράδεισος του καταπράσινου και πανέμορφου Μαινάλου.

Παροχές 

– Κοντά στην πλατεία –  Προνομιακή θέση  – Μοναδική θέα  – Καθιστικό με τζάκι
– Δωμάτια με τζάκι *  – Πλούσιο πρωινό  – Χώρος στάθμευσης  – Free WiFi Internet
– LCD TV  – Ανατομικά στρώματα  – Θέρμανση  – Παραδοσιακή ατμόσφαιρα  – Ψυγειάκι στα δωμάτια
– Μικρό καθιστικό στα δωμάτια *
* Σε ορισμένα

Φωτογραφίες

Φόρμα Κράτησης 

Ενήλικες
Παιδιά