Αρόδο Ουζερί Μεζεδοπωλείο

Φαγητό Θεσσαλονίκη , Διασκέδαση Θεσσαλονίκη , Ουζερί Θεσσαλονίκη

Αρόδο Ουζερί Μεζεδοπωλείο

Τα αγνά και καλής ποιότητας φρέσκα υλικά στο Αρόδο Ουζερί Μεζεδοπωλείο ,  είναι πρωτίστως η αρχή για κάθε έντιμη προσπάθεια στο χώρο της μαγειρικής.

Γεύσεις «Μαμάς» που όχι πολλά χρόνια πριν σ’ όποια γωνιά δρομάκι και σοκάκι της Ψαρομάνας Κρήνης κι αν βρισκόσουν μύριζες θαλασσινές λιχουδιές που με αγάπη και μεράκι έφτιαχναν οι κυράδες της Σμύρνης.

Μα πάνω απ’ όλα με σεβασμό στη θάλασσα που αποτελούσε πηγή ζωής για τις οικογένειες τους μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων ήταν ψαράδες.

Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον με στοιχεία πλοίου και θέα στην θάλασσα θα σας ταξιδέψει στο πιο γευστικό ταξίδι της ζωής σας!

Ένα όμορφο στέκι για ουζάκι και τσιπουράκι στην Νέα Κρήνη, με τον πάντα εξυπηρετικό και καλοσυνάτο οικοδεσπότη Γιώργο, να περιποιείται όλο τον κόσμο γρήγορα και γευστικά. Πολλά φρέσκα μεζεδάκια συνοδευμένα από τσίπουρο αλλά και φρέσκο ψαράκι με απλές αλλά γευστικές παρεμβολές. Για μεγάλο ψάρι αφήστε τον ίδιο να σας καθοδηγήσει. Θα είναι η καλύτερη επιλογή και σίγουρα φρέσκο!

ΜΕΝΟΥ
Φωτογραφίες