Η Φάρμα της Φρόσως

Διαμονή Κέρκυρα - Αγροτουρισμός Κέρκυρα

Η Φάρμα της Φρόσως:

Σε ένα υπέροχο ειδυλλιακό περιβάλλον , ανάμεσα σε λουλούδια και κήπους , βρίσκεται  Η Φάρμα της Φρόσως . Τόσα πολλά και όμορφα χρώματα δεν έχεις ξαναδεί , τέτοιο περιβάλλον δύσκολα να συναντήσεις  . Πας δύό βήματα δεξιά και το απέραντο γαλάζιο θαμπώνει τα μάτια σου . Τα διαπόντια νησιά είναι κι αυτά εκεί και σε περιμένουν να τα επισκεφτείς , να τα εξερευνήσεις .

Οι κοντινές παραλίες του Αη Γιώργη και του Αρίλλα  σου γνέφουν δελεαστικά να πας να δροσιστείς στην αμμουδερή αγκαλιά τους .

Αλλά πάλι αν θέλεις να απολαύσεις ένα θέαμα διαφορετικό , που όμοιο του δεν θα δεις στην Κέρκυρα …… μείνε στον ξενώνα  !!!!!!!!!!  Κατέβα στο κτήμα και δες τον παράδεισο .

Μικρά και μεγάλα πτηνά , παγόνια , πάπιες , χήνες , φασιανοί   ….. 9 είδη  22 διαφορετικές ράτσες …… Από απλές κοτούλες μέχρι χρυσαφί φασιανό θα έχει  Η Φάρμα της Φρόσως . Θα φας φρέσκο αβγουλάκι μόλις το σηκώσουν από την φωλιά  . Θα κόψεις φρούτα μόνος σου αν θέλεις από τον κήπο …. Κλείσε τα μάτια λοιπόν και φαντάσου ότι είσαι ήδη εκεί .

Αν πάλι θέλεις να πας και στην πόλη της Κέρκυρας , υπάρχει η συγκοινωνία που θα βρεις πολύ κοντά στην  πύλη της Φάρμας . Υπάρχει ταξί στην περιοχή που θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει αν το χρειαστείτε

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

Φόρμα Κρατήσεων:

Ενήλικες
Παιδιά