Καρύταινα Rooms

Διαμονή Αρκαδία , Διαμονή Καρύταινα

 Καρύταινα Rooms

Στην Καρύταινα στην Αρκαδία με θέα το κάστρο και το φαράγγι του Λουσίου στο Καρύταινα Rooms σας περιμένουμε σε ένα φιλικό περιβάλλον με πολύ καλές τιμές.

Στις όχθες των δύο ποταμών αλλά και στην κοιλάδα που απλώνεται μπροστά στην Καρύταινα οι μοναδικές εναλλαγές του τοπίου σε συνδυασμό με την οργιώδη βλάστηση που κυριαρχεί, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που αποζημιώνει τους επισκέπτες.

Πόλος έλξης για όλη την περιοχή, είναι το υπέροχο ελατόδασος του Μαινάλου και το ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για ιδανικές χειμερινές αποδράσεις.
Πανέμορφα τοπία, τρεχούμενα νερά, πανύψηλα έλατα, μοναδικές διαδρομές και περίπατοι, σε συνδυασμό με το υγεινό κλίμα συνθέτουν το εντυπωσιακό σκηνικό του Μαινάλου.

Η Καρύταινα αποτελεί ξεχωριστό παράδειγμα γνήσιας παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με την πέτρα να κυριαρχεί τον οικισμό να διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του στοιχεία. Πολλά σπίτια και αρχοντικά είναι χτισμένα απο τον 19ο αιώνα και κρύβουν μέσα τους σπάνια κειμήλια και αντικείμενα της μακρόχρονης ιστορίας της.

Φωτογραφίες 

 Καρύταινα Rooms