Πλαγιάκι Ξενώνας

Αφιερώματα Προορισμοί Μάνη

Πλαγιάκι 

Ανάμεσα σε Γή και Ουρανό … σε βουνό και θάλασσα Εκεί βρίσκεται το Πλαγιάκι να σας υποδέχεται και να σας καλωσορίζει. Παραδοσιακό, πέτρινο κτίσμα που δημιουργήθηκε από εμάς για εσάς με σεβασμό στα ήθη και τα έθιμα της Μάνης και περίσσια αγάπη για τον τόπο μας.

Χειμερινές εξορμήσεις, καλοκαιρινές διακοπές, ολιγοήμερες αποδράσεις από την κουραστική ζωή της πόλης, όλα συνδυάζονται εδώ. Σ’ ένα όμορφο χώρο, ξεκουραστείτε αντικρίζοντας τη μαγευτική θέα του Μεσσηνιακού κόλπου που περιβρέχει την παραλία του Ν. Οίτυλου.

Όλες οι μονάδες στο Traditional House Plagiaki διαθέτουν στρώματα υψηλής ποιότητας, τηλεόραση και κλιματισμό. Σε όλες υπάρχει μικρή κουζίνα με μαγειρικά σκεύη και τα βασικά συστατικά για την προετοιμασία πρωινού, ενώ ορισμένες μονάδες έχουν τζάκι. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην ιδιωτική βεράντα, θαυμάζοντας τη θέα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια.

Εδώ θα βρείτε την ηρεμία, ησυχία, ασφάλεια και άνετο περιβάλλον, φυσική ομορφιά, απομόνωση αλλά και παρέα, το χωριό και τη φυσική ζωή ακόμα και τους ψαράδες που ρίχνουν τα δίχτυα τους κάθε πρωί, εικόνες ξεχασμένες και στους νεότερους… άγνωστες.

Καταπληκτική θέα και υπέροχα ηλιοβασιλέματα πλημμυρισμένα από αιθέρια αρώματα βοτάνων μοναδικών στον κόσμο που σε παρασύρουν και σε χαλαρώνουν.

Η Μάνη ,

βρίσκεται στην Νότια Πελοπόννησο και εκτείνεται σε όλο το μεσαίο δάκτυλο της Πελοποννήσου μέχρι το Ακρωτήρι Ταίναρο. Χωρίζεται σε Λακωνική και Μεσσηνιακή και αποτελείται από 250 περίπου χωριά.
Το Ν.Οίτυλο είναι ένα από τα χωριά της Μάνης – σε μια πλέον παραδοσιακή περιοχή της Ελλάδος με κάστρα,πύργους και πυργόσπιτα,παραδοσιακούς οικισμούς μαγευτικά σπήλαια,μοναδικά είδη βοτάνων και βυζαντινά εκκλησάκια.Βρίσκεται νοτιοδυτικά του νομού Λακωνίας και μπορεί να αποτελέσει βάση για τις εξορμήσεις σας στη Μάνη και γενικότερα στη νότια Πελοπόννησο.

Φωτογραφίες