Το Στέκι του Μωριά

Ταβέρνες Αρκαδία - Παραδοσιακές Ταβέρνες Αρκαδία -

Το Στέκι του Μωριά

Το Στέκι του Μωριά

Η παραδοσιακή ταβέρνα με την Ελληνική κουζίνα Το Στέκι του Μωριά, στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας .Εδω θα βρείτε φαγητό με εξαιρετικά-ανεπανάληπτα γευστικά αποτελέσματα και οι μερίδες ?????  όχι απλώς χορταστικές αλλά και μόνο που βλέπεις τα πιάτα να έρχονται χορταίνεις και που τα βλέπεις . Μεγάλη ποικιλία φαγητών ,  γευστικότατα όλα , αλλά μη παραλείψετε το τραχανότο , το πλεχτό (παντσέτα σε πλεξούδα) και τον κόκορα με χυλοπίτες . Σπαλομπριζόλα βαθιάς ωρίμανσης 800-900 γρμ  και 1.500 γρμ. Κότσι στο φούρνο , μοσχαροουρά γιουβέτσι στην γάστρα και πολλά ακόμη θεσπέσια πιάτα .

Το σέρβις άμεσο , ευγενέστατο το προσωπικό πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει , καθαροί εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι και όσο για τις τιμές προσιτές σε κάθε βαλάντιο. Όπως λέει και μια χειροποίητη επιγραφή στον τοίχο του μαγαζιού: «Καλώς ορίσατε και καλή σας όρεξη. Αν φεύγετε με παράπονο, πείτε το σε εμάς… Αν φεύγετε ευχαριστημένοι, πείτε το στους φίλους σας»,

Χώρος με παραδοσιακή διακόσμηση, όμορφο τζάκι και ξυλόσομπα . Η μπροστινή αίθουσα έχει την ξυλόσομπα που κάνει πολύ δουλειά. Η πίσω αίθουσα ζεσταίνεται από το τζάκι. Σε περίπτωση που έχετε παιδάκια έχει και παιδική χαρά!!!

Μια από τις πιο όμορφες παραδοσιακές ταβέρνες στην Αρκαδία 

Φωτογραφίες :