Ταβέρνα Δρυμώνας

Παραδοσιακές Ταβέρνες , Ταβέρνες Αρκαδία , Εστιατόρια

Ταβέρνα Δρυμώνας

Ταβέρνα Δρυμώνας

Καλώς ήλθατε στην παραδοσιακή Ταβέρνα Δρυμώνας .

Στο κέντρο της διάσημης και πανέμορφης Δημητσάνας θα συναντήσετε την παραδοσιακή Ταβέρνα Δρυμώνας. Πρόκειται για μια νοικοκυρεμένη οικογενειακή επιχείρηση η οποία στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτήριο ηλικίας 100 ετών!! Η διακόσμηση αποτελείται από συλλεκτικά αντικείμενα και όλο το σκηνικό θυμίζει λαογραφικό μουσείο. Μέσα σε αυτό το πολύ όμορφο και άνετο περιβάλλον θα απολαύσετε μοναδικές γεύσεις παραδοσιακής κουζίνας και ντόπιο κρασί εξαιρετικής ποιότητας. Λειτουργούμε όλο το έτος μεσημέρι και βράδυ.

Το καλό φαγητό αποτελεί στοιχείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ως γνήσιοι λάτρεις της παράδοσης, δημιουργήσαμε έναν όμορφο χώρο γεύσης, όπου η ποιότητα, τα φρέσκα υλικά και το μεράκι, αποτελούν βασικά του χαρακτηριστικά.

Τα βασικά υλικά της διακόσμησης και του κτηρίου, είναι το ξύλο και η πέτρα,που δημιουργούν συνθήκες θαλπωρής, ασφάλειας και οικειότητας. Σε συνδυασμό με την θερμή υποδοχή, την φιλική εξυπηρέτηση και τις γευστικές δημιουργίες, σας εισάγουμε στην Αρκαδική νοοτροπία! Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των γευμάτων είναι τοπικής παραγωγής και ακολουθούν τις συνταγές του τόπου μας και τις νοστιμιές της Ελληνικής κουζίνας.

Σπέσιαλ πιάτα:

  • Κόκκορας κοκκινιστός
  • Κατσίκι λαδορίγανη
  • Κουνέλι λαδορίγανη
  • Χοιρινό κρασάτο
  • Μελιτζάνες φούρνου.
  • Για επιδόρπιο προσφέρονται εξαιρειτκά τοπικά γλυκά

Φωτογραφίες :