Ταξί – Taxi City Service

Αφιερώματα Προορισμοί Κέρκυρα

Ταξί – Taxi City Service

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας και κάντε τις διακοπές σας μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε ! Ο έμπειρος οδηγός μας θα κάνει τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο, τη μαρίνα, ή το λιμάνι  ένα όμορφο ταξίδι !

Στην ώρα σας !

Κάντε την κράτηση σας! Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας email ή τηλέφωνο και πείτε μας τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς! Θα ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας άμεσα!

Από οποιοδήποτε μέρος!

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες από οποιοδήποτε μέρος της Κέρκυρας, συμπεριλαμβανομένων όλων των ξενοδοχείων, του αεροδρομίου, του λιμανιού και των μαρίνων.

Χαρούμενοι πελάτες!

Στο TAXI Corfu προσπαθούμε να έχουμε τους πελάτες μας χαρούμενους με την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η ασφάλεια, η ακρίβεια στο χρόνο και η καθαριότητα μας χαρακτηρίζουν.

Πολυγλωσσία

Ο οδηγός μας μιλά Ελληνικά και Αγγλικά άριστα. Επίσης έχει επαγγελματική γνώση των περισσοτέρων Ευρωπαϊκών γλωσσών.

 taxinicos@gmail.com  ή τηλεφωνήστε μας στο +30 6972 88 88 24.

Μεταφορά από το Αεροδρόμιο  – Ταξί – Taxi City Service

Εάν προσγειώνεστε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και είναι η πρώτη σας φορά στο νησί μας, θα νιώσετε υπέροχα που ένας δικός σας άνθρωπος θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο. Μην ανησυχείτε ακόμα και αν η πτήση σας καθυστερήσει. Θα σας περιμένουμε στην αίθουσα αφίξεων με το όνομά σας! Και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση!

Αν είστε σε επαγγελματικό ταξίδι και χρειάζεστε ένα ταξί για τις μετακινήσεις σας κατά την παραμονή σας στο νησί, ο οδηγός μας θα είναι στη διάθεσή σας και θα σας περιμένει ανεξάρτητα από τη διάρκεια των ραντεβού σας.

Αν έχετε χρόνο πριν από την πτήση σας, σχεδιάστε μια μικρή περιήγηση στην Κέρκυρα μαζί μας. Θα τα κανονίσουμε όλα και θα σας πάμε στα καλύτερα μέρη της Κέρκυρας! Θα φροντίσουμε να είστε εγκαίρως στο αεροδρόμιο για την πτήση σας!

Μεταφορά απο Λιμάνι ή Μαρίνα – Ταξί – Taxi City Service

Εάν φτάνετε στην Κέρκυρα, στη Μαρίνα των Γουβιών ή το λιμάνι της Κέρκυρας με το σκάφος σας, το κρουαζιερόπλοιο ή το πλοίο της γραμμής, ο οδηγός μας θα σας περιμένει. Ακόμα και αν καθυστερήσετε ο οδηγός μας θα βρίσκεται στη Μαρίνα ή στο λιμάνι κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας. Αισθανθείτε άνετα να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή και να μας ενημερώσετε για την ώρα άφιξής σας !

Ειδικές διαδρομές αποκλειστικά για εσάς!-Ταξί – Taxi City Service

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και πείτε μας τι θα θέλατε να δείτε στην Κέρκυρα. Θα φτιάξουμε μια περιήγηση αποκλειστικά για εσάς και θα μπορέσετε να επισκεφτείτε μουσεία, παραλίες, κάστρα ή ακόμα να δείτε και το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στην Κέρκυρα σε μια μόνο μέρα! Οι τιμές μας είναι εξαιρετικές και θα σας περιμένουμε στην έξοδο κάθε επισκέψιμου χώρου ώστε να σας μεταφέρουμε στον επόμενο! Αν είναι η πρώτη σας φορά στο νησί μας, αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στα ομορφότερα μέρη!

Απλά ενημερώστε μας με τις επιθυμίες σας !

Για διαμονή :  http://bookingreekhotels.com/travel-directory/anna-studios-corfu/