Το Πέτρινο

Τρίκλινο Κέρκυρας , Αρτοποιείο , Αρτοσκευάσματα , Παραδοσιακά Αρτοσκευάσματα , Ψωμί Ζύμης

Ο φούρνος του Καραγιάννη  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1999 στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και γλυκών.

Δραστηριοποιούμαστε  στην Κέρκυρα στην περιοχή Τρίκλινο με δεύτερο κατάστημα στην Δον Δημουλίτσα 2  και προσπαθούμε με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση και την ποιότητα να παράγουμε προϊόντα άρτου και ζαχαροπλαστικής, με γεύσεις και συνταγές του τόπου μας, σεβόμενοι την κληρονομιά, τις αξίες και την καταγωγή μας.

Με κόπο και προσωπική δουλειά αλλά πάντα με μεράκι, αγάπη, όραμα και φιλοδοξία, ο φούρνος του Καραγιάννη  αποτελεί την αγαπημένη στάση των κατοίκων   της πόλης της Κέρκυρας .

  Στο φούρνο του Καραγιάννη  υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά, παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες. Όπως ψωμί Ζέας , ψωμί με φυσικο προζυμι ,   ψωμί απο κριθάρι, ψωμί από βρώμη και ψωμί από καλαμπόκι.

Η μεγάλη ποικιλία από φρέσκα γλυκά και κέικ, σιροπιαστά, τούρτες , τσουρέκια , κουλουράκια ,  θα κάνουν τη στάση σας στο φούρνο του Καραγιάννη μια γλυκιά απόλαυση.

Ενημερώστε το έμπειρο προσωπικό μας τι επιθυμείτε, πως το θέλετε και πότε είναι ιδανικό να το παραλάβετε. Με συνταγή τη φροντίδα στον πελάτη και σεβασμό στην ποιότητα, ο φούρνος μας αναλαμβάνει τις μαζικές σας παραγγελίες για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις.

Φωτογραφίες