Βρένθη Ξενοδοχείο Καφέ

Καρύταινα Διαμονή , Ξενοδοχεία Καρύταινα , Ξενώνες Αρκαδία,

Βρένθη Ξενοδοχείο Καφέ

Κάτω από το ιστορικό κάστρο της Καρύταινας, στο κέντρο του χωριού,χτίστηκε με πολύ μεράκι και γούστο το  Βρένθη Ξενοδοχείο Καφέ.
Ένας χώρος που συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Αρκαδίας με την ατμόσφαιρα και τις ανέσεις ενός σύγχρονου bar.
Οι χώροι του αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα, καθένα με την δική του γωνιά και ζεστασιά.
Από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα του αγναντεύει κανείς όλο τον κάμπο και το ιστορικό κάστρο που σε ταξιδεύει στα δοξασμένα χρόνια του 1821. Αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες όλης της περιοχής.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει από καφέδες και παγωτά, μέχρι και γλυκά του κουταλιού και απίθανους μεζέδες φτιαγμένους από τα χέρια της κυρίας Λέλας. Το βράδυ, το πέτρινο cafe μεταμορφώνεται σε ένα ρομαντικό, καλόγουστα φωτισμένο bar.  Εκεί απολαμβάνεις πολύ καλή μουσική, αυθεντικά ποτά, κέφι και πολύ χαμόγελο.
Λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκεται ο πέτρινος ξενώνας Βρένθη Rooms, που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία για την βραδινή σας διαμονή .
Με κέντρο την Καρύταινα οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν εκδρομές αλλά και διάφορα σπορ. Σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο  (σε όσους αρέσει η πεζοπορία μπορούν και πεζοί) φθάνουν στο Λούσιο ποταμό. Λένε  ότι στα νερά του κατά το μύθο λούστηκε ο Δίας μωρό. Όσοι λατρεύουν την περιπέτεια μπορούν να κάνουν rafting και kayak, απολαμβάνοντας την υπέροχη καταπράσινη διαδρομή του ποταμού.