Ξενοδοχείο Ουρανοδρομίες

Διαμονή Τρίκαλα Κορινθίας - Ξενοδοχεία Τρίκαλα Κορινθίας - Παραδοσιακοί Ξενώνες - Τρίκαλα Κορινθίας

Ξενοδοχείο Ουρανοδρομίες

Καλώς ήρθατε στο Ξενοδοχείο Ουρανοδρομίες , στα  μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας .

Στις τρεις συνοικίες (Κάτω, Μεσαία και Άνω ) στο όρος Ζήρεια ή (Κυλλήνη) εκεί που Σύμφωνα με την μυθολογία γεννήθηκε ο Ερμής . Εκεί βρίσκεται το Ξενοδοχείο μας, ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ξενοδοχεία στα Τρίκαλα Κορινθίας .  Συνδυάζει την Διαμονή στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας σε πανέμορφα δωμάτια και στο φτιαγμένο με κέφι καφέ μας . Το καφέ Ανδρομέδα. Έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα (Κορινθιακό κόλπο) αλλά και στο βουνό όρος Ζήρεια ή (Κυλλήνη) . Σερβίρει καθημερινά καφέ, ποτό, γλυκά κουταλιού, παραδοσιακά γλυκά και διάφορα εδέσματα.

Το καφέ Ανδρομέδα ,

λειτουργεί για τους επισκέπτες του όλο τον χρόνο ( χειμώνα – Καλοκαίρι ) καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και μπορείτε να απολαύσετε εκτός από την θέα ένα παραδοσιακό café με τζάκι στο οποίο προσφέρονται καθημερινά εκτός από καφέ και ποτό, γλυκά κουταλιού, παραδοσιακά γλυκά και καταπληκτικά παραδοσιακά εδέσματα με τοπικά προϊόντα με τσίπουρο και κρασί τοπικής παραγωγής.

Το Ξενοδοχείο

Επιλέξτε τις Ουρανοδρομίες για διαμονή στα Μεσαία Τρίκαλα και νιώστε από την πρώτη στιγμή τη φιλοξενία του προσωπικού και τη διάθεσή τους να σάς εξυπηρετήσουν.Διαθέτοντας ποικίλους τύπους δωματίων, προσφέρουμε διαμονή στα Μεσαία Τρίκαλα για όλα τα γούστα όλες τις εποχές του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, το Ξενοδοχείο Ουρανοδρομίες αποτελείται από 21 Δωμάτια, (1 Σουίτα, 2 Τετράκλινα, 4 Τρίκλινα 13 Δίκλινα και 1 Μονόκλινο) Κάθε δωμάτιο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει και επιπλέον άτομα.

Ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ξενοδοχεία στα Μεσαία Τρίκαλα το ξενοδοχείο Ουρανοδρομίες παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες για να έχει ο επισκέπτης μια όμορφη και ξεκούραστη διαμονή στα Τρίκαλα Κορινθίας. Η θέα από την σάλα του πρωινού αλλά και τον χώρο του καφέ ίσως είναι μοναδική. Θέα θάλασσα στον Κορινθιακό, Θέα στο όρος Ζήρεια ή (Κυλλήνη), Θέα στα απέναντι χωριά. Ξεκούραστος προορισμός αφού Ξενοδοχείο Ουρανοδρομίες βρίσκεται το 150 μέτρα από την πλατεία στα μεσαία Τρίκαλα και για όλες τις κοντινές βόλτες σας δεν χρειάζεται αυτοκίνητο. Επίσης στον χώρο του καφέ μπορείτε να απολαύσετε εκτός από την θέα ένα παραδοσιακό café με τζάκι στο οποίο προσφέρονται καθημερινά εκτός από καφέ και ποτό, γλυκά κουταλιού, παραδοσιακά γλυκά και διάφορα εδέσματα.

Δωρεάν μεγάλο parking, Δωρεάν Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμός για το καλοκαίρι.

Φόρμα Κράτησης

Ενήλικες
Παιδιά