Ξενώνας Αλέξανδρος

Διαμονή στην Αράχωβα , Ξενώνες στην Αράχωβα

Ξενώνας Αλέξανδρος

Στο κέντρο της Αράχωβας, βρίσκεται ο Ξενώνας Αλέξανδρος , σε απόσταση 50 μ. από την κεντρική πλατεία, από όπου μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν τις εξορμήσεις τους στα γραφικά καλντερίμια του χωριού ή στο βουνό.

Ο Ξενώνας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προσφέρει ένα ξεχωριστό συνδυασμό της γοητείας του Αραχωβίτικου Αρχοντικού του χθες με την πολυτέλεια και την άνεση του σήμερα, τόσο αρμονικά ενωμένα που ξαφνιάζουν.

Εδώ βιώνεις το παρελθόν μέσα στο παρόν με ένα τρόπο πρωτόγνωρο, ζεις τη γαλήνη που γεννά η ισορροπία και η αρμονία. Εδώ να είστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε την φιλοξενία και τη χαρά ξεχωριστών διακοπών, βιώνοντας αξέχαστες στιγμές σε εμπνευσμένους χώρους.

Το κάθε δωμάτιο είναι τόσο ξεχωριστό που θα σας ξυπνήσει διαφορετικά συναισθήματα . Όλα είναι διακοσμημένα από τον ιδιοκτήτη του Ξενώνα Γκενεράλη. Όποιο δωμάτιο κι αν επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε το απόλυτο όνειρο σας και θα σας κάνει να νιώσετε «σαν βασιλιάδες».

Ο Παρνασσός είναι μία από τις πιο μαγευτικές ορεινές περιοχές της Ελλάδος. Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, για διακοπές όλο τον χρόνο, είναι πόλος έλξης πολλών επισκεπτών χειμώνα καλοκαίρι.

Το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, η βλάστηση και η σημαντική ιστορία της περιοχής, καθιστούν τον Παρνασσό ιδανικό μέρος για ήσυχες διακοπές στην Ελλάδα, οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε.

Η Αράχωβα είναι ένα πασίγνωστο γραφικό χωριό κτισμένο σε πέντε λόφους στην περιοχή του Παρνασσού το οποίο συνέβαλε σημαντικά στην ιστορία της Ελλάδος. Ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες σφύζει από ζωή, με τα ταβερνάκια της γεμάτα από επισκέπτες, που απολαμβάνουν τις τοπικές γεύσεις.

Παροχές

Σαλόνι και χώρος πρωϊνού      Υπηρεσίες Υποδοχής         Δυνατότητα Παροχής Fax

Υπηρεσία Δωματίου                 Δωμάτιο Α.Μ.Ε.Α                Δορυφορική Τηλεόραση HD NOVA

Δωρεάν Internet Wi-Fi και ενσύρματο                                 Αυτόνομη θέρμανση 

Internet Corner                           Τζάκι                                  Ψυγείο

Χρηματοκιβώτιο Ηλεκτρονικό                                              Στεγνωτήρες Μαλλιών

Επώνυμα προϊόντα περιποίησης μπάνιου Γαλλικής προέλευσης

Αρωματοθεραπεία                   Υπηρεσία Αφύπνηση

Φορητοι Υπολογιστές στα δωμάτια για χρήση
από τους επισκέπτες

Φωτογραφίες

Φόρμα Κρατήσεων